Tiden skal flyyy & kjolehjelp!!

Fikk nettopp en telefon om jeg har lyst til å jobbe alle hverdagene frem til julaften og på det svarte jeg selvfølgelig JA! Synes det er deilig med ferie, men kjenner jeg blir rastløs også når jeg ikke har noen faste rutiner i hverdagen. Og jobbing betyr jo penger og det trenger jeg alltids! Skal på maskeradeball i begynnelsen av januar og da vil jeg kjøpe meg en ny kjole :) Har sett en på Risøe som jeg har veldig lyst på, men av de 3 butikkene som ligger i nærheten så er det ingen som har flere igjen av den! Arrrgh!Kjolen ligner veldig på denne bare svart. Noen som vet hvor de selger en som ligner??

2 kommentarer

vi har jo en lik men kulere en på BikBok til 299 :)

leopardo

21.des.2009 kl.20:34

Rebekka ønsker alle en riktig : Så de hadde en ganske lik på BikBok, men likte denne bedre for den var stram rundt livet :) Følte den ble litt med "ballaktig" da..

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! Lurer du på noe kan du også sende en mail til meg på frk_elin@msn.com :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits