JEG har laget middag i dag!

Dagens sjokk for noen, for jeg er faktisk en katastrofe på kjøkkenet! Men i dag har jeg laget hjemmelagd pizza til mamma, pappa og Nina :) Jeg vet, jeg vet! Ikke det mest avanserte, men jeg må jo begynne et sted. Pizza, spagetthi og laks er vel en av de få tingene jeg kan lage faktisk, helt sant!
I dag ble jeg offer for en av pappas "gode vitser". Han stod nede i gangen (som han holder på å pusse opp) og så ganske oppgitt ut:
Meg: Hva er det?
Pappa: Onsdag tror jeg!
Humor på høyt nivå altså!

I morgen skal jeg til byn med Sandra. Og jeg skal ENDELIG få sett New Moon! Nå har jeg ventet lenge nok vil jeg si! Måtte bare ta med dette søte bildet. Hva skulle man ikke gitt for å være Bella?


ewnov2020091tor1024x986large

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! Lurer du på noe kan du også sende en mail til meg på frk_elin@msn.com :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits