God jul til meg!

Nå har det faktisk gått en hel uke uten blogging. Fy skam på deg, Elin!
På fredag kunne jeg ta juleferie (yahoo!!) etter en uke med grunnskolepraksis! Så i går reiste jeg hjem til Karmøy for julen. Så nå har jeg fått enda mer julestemning enn jeg hadde.. Merker det er mye lettere å få julestemning når jeg er hjemme hos mamma og pappa..!
I dag har jeg vært på besøk hos tante og fetterene mine og bakt kakemenn. Jeg og Ole hadde et lite prosjekt der vi skulle ta bilder av øynene hans, men vi måtte slutte når han begynte å se stjerner. Pluss at alle ville se Bonderomantikk og det ville han absolutt ikke. "Nei, hvis dere skal se en homofil bonde finne kjærligheten så stikker jeg!" Det ble til at Ole måtte gå. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ser på Bonderomantikk for jeg synes egentlig at hele greia er litt teit og både jeg og tante ble pinlig berørt når den ene bonden skulle fri!

mine bilder 

Én kommentar

<3 Rebekka

07.des.2009 kl.22:58

ingen ting er bedre enn bonderomantikk og 71 grader nord :)

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! Lurer du på noe kan du også sende en mail til meg på frk_elin@msn.com :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits