Barn har sett for mye på "Skal vi danse"!

I dag hadde jeg første dagen i grunnskolepraksis og jeg må bare si at det føltes helt umennesklig å står opp 05.45! Og iiiskaldt var det også i dag. Hvem har skrudd av varmen i Bergen by?
Men jeg har fått tilbringt hele dagen med søte små 1.klassinger da..! Vi var 8 studenter i samme klasse og når barna skulle danse i gymmen så satt vi på scenen og observerte. Da spurte den ene gutten: "Er de sånner som skal gi oss poeng?" Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel! Og senere så lurte han på om de skulle lære tango også. Noen har tydligvis sett for mye på "Skal vi danse" :)

nylig oppdatert30


Jeg har fått frosten i meg! Sitter med to dyner, ullundertøy, strikkegenser og skjerf og fryser fortsatt! Nei, tror jeg må belønne meg med en kjøpepizza :)

3 kommentarer

min dag har vert topp.. ;D å jeg ser du måtte opp klokken 05.45... den er litt sur, jeg sto opp klokken 09.15.., hehe !;D
men jeg syns det er topp å koser meg..
kjedelig at du er blitt syk da :/ bli frisk igjen !!

tonjensin

03.des.2009 kl.20:15

He he, så søtt!

Vinneren av konkurransen er forresten trukket ut nå! Takk for ditt bidrag! :)

05.des.2009 kl.23:42

sluttet og skrive elin ? :)

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! Lurer du på noe kan du også sende en mail til meg på frk_elin@msn.com :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits