Jeg har en ny og fungerende mobil!

Etter over et halvt år med en lite medvillig mobil, så har jeg endelig fått en ny..! Så nå har jeg sittet en hel kveld og sjekket ut alle mulige funksjoner. Må si jeg er kjempefornøyd med den :) Var litt skeptisk siden det er touchmobil, men som sagt er jeg superfornøyd! Skriver meldinger med denne raskere enn jeg gjorde med den andre og for meg er det noe av det viktigste. Pluss den har et kamera på 5 megapixler, så bildene har ganske god kvalitet :)


nylig oppdatert24
2 kommentarer

Andreas Wallenius

21.nov.2009 kl.00:01

Hoi, alltid vært skeptisk til LG, men dem må vel komme mde no bra før eller seinere dem å. Æ sitt sjøl med en foreldra Sony Ericsson til under tusenlappen, så når den ikke fungere lengere må æ vel tenke i andre retninge.

Sv: Heh, ingen tvil der nei :p

mybordercollieblogg09

21.nov.2009 kl.02:55

Tusen takk for kommentar :).. kjempe fin blogg du har :D

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits