Er det lov å være så HEIT!?

Nå har det visst blitt en hel helg uten innlegg her så kanskje på tide med en oppdatering. På fredag var jeg ute å spiste sammen med Charlotte. Veldig lenge siden vi har sett hverandre nå så det var kjempekoselig! Vi lovte også hverandre at det ikke skal bli like lenge til neste gang. På lørdag ble det som vanlig en tur på byn med vors hos Jannicke først :) Og jammen ble det ikke singstar for full hals denne gangen også..! På søndag hadde jeg en rolig dag inne hvor jeg fikk sett Twilight for ca. 100ede gang! Den filmen blir jeg bare aldri lei. Og nå er det bare 4 dager til oppfølgeren New Moon starter på kino!! Gleder med sånn til å se den. Håper jeg ikke blir skuffet for forventningene er skyhøye! Og dumt er det at kjekkasen Robert Pattinson ikke er så mye med denne gangen for han er faktisk verdt å se filmen i seg selv (ja, så digg er han faktisk)..!

Nå er det bare TO dager igjen med musikk/drama-prosjektet!! Shit, så deilig det skal bli å bli ferdig med det.. For nå er jeg faktisk drittlei av både sanger, instrumenter og den forhatte jakten på klasserom hver dag..!

dllarge
 Lovlig heit! *sukk*

4 kommentarer

rosablonder

17.nov.2009 kl.02:18

Dessverre ja :(

17.nov.2009 kl.09:56

Det fins finere hottis da elin!;D men ok, han er ikke så verst ;D

leopardo

17.nov.2009 kl.17:13

Han er mer enn "ikke så verst", Becks!

emma

21.nov.2009 kl.14:07

haalllllo, robert pattinson er verdens deiligste !!!!!!!

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits