Jeg tar en velfortjent helg :)

Etter 4 dager med mye jobbing på musikk- og dramaprosjektet så kan jeg ta meg en velfortjent helg! Er heldigvis bare en liten uke til framføringen og hele klassen skal ta seg en skikkelig "premierefest". Kjenner jeg gleder meg allerede..!
I går var jeg ute med Irene og spiste på Peppes, kjempekoselig! Vi fikk også vekslet bursdagspresangene våre.. Jeg fikk en bok med over 100 forskjellige muffinsoppskrifter og jeg har allerede funnet flere jeg har lyst å prøve å lage! De første oppskriftene jeg vil begi meg ut på er blåbærmuffins og bringebærmuffins, mmm..! Problemet er bare at jeg så absolutt ikke er noen bakermester, men øvelse gjør mester eller hva? Og jeg ELSKER jo muffins så boken passet meg ypperlig :)

nylig oppdatert2

Har dere en favoritt type muffins?

2 kommentarer

<3 Rebekka

15.nov.2009 kl.20:40

kan ikke du bake litt muffins til meg da elin ? :)

Elin B

16.nov.2009 kl.16:20

Joda, Becks! Kom innom og jeg skal lage til deg :D

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits