Ta det med ro?

I dag var jeg hos legen siden jeg har vært plaget med veldige smerter i foten og ryggen de siste dagene.. Legen fant ikke ut hva det var, men ville at jeg skulle ta det med ro en uke! Jeg har da ikke tid til å ta livet med ro en HEL uke..! For det første er vi midt oppi drama/musikk-prosjektet, for det andre så skal jeg i bursdagen til min bestevenninne på lørdag og for det tredje så er jeg ikke lagd for å sitte stille dag ut og dag inn.. Og verre er det faktisk når en har fått beskjed om å gjøre det!

Har iallefall planer om å ta denne kvelden med ro.. Koseklærne er på, dynen og puta er på plass, druer og saft er kjøpt inn så ingenting står i veien for en kveld med litt pleie av meg selv :) Regner forresten med å sovne tidlig i kveld med tanke på at jeg har sovet minimalt de siste tre nettene..!


doentelarge

2 kommentarer

Mia

05.nov.2009 kl.16:49

god bedring!

Julia

06.nov.2009 kl.13:47

Nå tok eg meg sjøl i å ha vært innom her ein del gånger, og fortsatt ikje kommentert, sorry!
Me and you both, eg fårkje lov å visa meg i offentlighet uten munnbind:P Relax, take it easy;)

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits