Dagen i dag :)

Endelig tirsdag, den ultimate TV-kvelden..! Begynner kvelden med en episode av Hotel Cæsar, så Da Damene Dro, så Unge Mødre og til slutt en episode av Greys :D
I dag har det blitt nok en dag med gruppearbeid med musikk/drama-prosjektet! I dag var vi faktisk ganske effektive og kom ganske langt på dramabiten og fikk att på til laget TO sanger :)
Senere i dag får jeg og Gerd Helen besøk av Tone..! Da skal vi kose oss med pannekaker, nam nam! Pannekaker, besøk OG ulitimat TV-kveld, for mye av det gode ER bare deilig..!

Vil også komme med en anbefaling til dere! Og det er bokserien "It Girl". Jeg har nettopp gjort meg ferdig med bok 4 og kan ikke vente med å begynne på bok 5..! Bøkene har ikke den mest avanserte handlingen, men med mye hverdagsdrama som skole, kjærlighet og vennskap! Til de som har lest/sett "Gossip Girl" så kan jeg si at Jenny Humphrey er hovedpersonen og alle bøkene handler om hennes liv på internatskole! Bokserien er skrevet av Cecily Von Ziegesar, hun samme som har skrevet bøkene om "Gossip Girl" :)


nylig oppdatert15Noen av dere som har lest noe av Cecily Von Ziegesar?

5 kommentarer

Linn

03.nov.2009 kl.17:27

Leste kommentaren din på Barbie sin blogg, om at enkelte meninger skulle man holde for seg selv.. Du vet at kommentarbokser er til for at folk skal si meninga si, sant?

Om du ikke vil lese hva folk mener om deg, har man ikke en blogg.. Sier seg litt selv. Veldig mange prøver faktisk å hjelpe jenta litt. Tror det er for seint da, fordi hun har jo gjort seg selv til latter uttallige ganger allerede, og så håpte jeg masse på at kommentaren din var ironi.. meeen, bare skrev dette alikevel:P

Nina

03.nov.2009 kl.21:49

Ja, lest en gossip girl bok ! :) nettopp ferdig !

<3 Rebekka

03.nov.2009 kl.22:52

dokke e så flink for da? hehe !;D

Benedikte Hagerupsen

04.nov.2009 kl.07:28

sv; Hehe! Det er kanskje lurt, det.

Linn

04.nov.2009 kl.08:15

sv; kanskje..

men det kan også være at folk skriver dette for å prøve å få henne til å legge ned bloggen sin, fordi lille Barbie trenger virkelig å gjøre det, for hennes egen skyld:)

Og, ja. Jeg er fullstendig enig i at det er andre måter å si i fra om det på(:

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits