Et skritt nærmere jul!

I dag ble jeg og gruppen min ferdig med oppgaven vår i RLE! Så da er vi et skritt nærmere jul og det er kos å tenke på :) Folk begynner allerede i september å spørre meg hva jeg ønsker meg til jul.. Og i år har jeg faktisk noen ønsker allerede, som for eksempel ny mobil! Det trenger jeg sårt for den jeg har nå er det så vidt liv i.. Lurer litt på hvor mange liv den mobilen min har for den driver og dør hele tiden og et par timer etterpå så fungerer den igjen!

Etter å ha vært flink student *stolt" på skolen et par timer så gikk turen til sentrum for å kikke litt i butikkene :) Og tror dere ikke jeg fant noe vel? Selvfølgelig gjorde jeg det..!


nylig oppdatert6


nylig oppdatert7


Nå driver pus og spinner rundt på gulvet som en annen villkatt mens han leker med litt stålull. Det finnes ikke en ting den pusen ikke kan leke med altså! Hårstrikker og sminkekoster er selvfølgelig det morsomste så de får ikke ligge i fred på badet nei!

3 kommentarer

>susanne

29.okt.2009 kl.17:15

fine ting, likte veska!

Per to the Nille

29.okt.2009 kl.18:26

sv: Det er dritgodt :D

maylinnmakeup

19.nov.2009 kl.23:31

Takk for fin kommentar! =)

ELSKER denne vesken!! Har en ting for leopard! ho ho

Fin blogg=)

Skriv en ny kommentar

leopardo

leopardo

20, Bergen

Mitt navn er Elin, er 20 år og kommer fra Karmøy. Men bor for tiden i Bergen hvor jeg nyter livet som student på lærerhøgskolen. Har aldri skjønt de som sier at studenttiden er den beste, men nå som jeg er der selv så kunne jeg ikke vært mer enig! Skulle ønske jeg hadde mer enn ett og et halvt år igjen! Ha en super dag, peeps! bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits